Home PageOnze boerenOverigeDe Laarhoeve

De Laarhoeve

De Laarhoeve is niet zomaar een boerderij. Familiebedrijf De Laarhoeve is een zorgboerderij in het dorp Diessen waar mensen die door hun beperking op de reguliere arbeidsmarkt niet terecht kunnen, op eigen niveau leren en werken: “Onze boerderij is gelegen op een 4 ha groot terrein, aan de rand van een klein dorp en grenzend aan natuurgebied.

Vijf dagen in de week werken wij in de keuken en op het land. Wij verwerken groente en fruit van regionale telers en boeren tot lekkere, ambachtelijk streekproducten waaraan geen geur-, kleur- of smaakstoffen worden toegevoegd. Ook producten waarvan de vorm of kleur niet helemaal goed is, verwerken wij zodat we voorkomen dat waardevolle grondstoffen vernietigd worden. We maken onder andere (pasta)sauzen, compotes en vele soorten jammen volgens grootmoeders recept waarbij we meegaan met de seizoenen.

We doen het meeste werk met de hand, van kersen pitten, peren schillen tot aardbeien doppen. De Laarhoeve is een unieke plek waar alles met zorg wordt bereid!”

Judy Kerkhofs en Maria Roozen, Diessen