Home PageQarc

Qarc

koeien1Wij zijn familie van Zuilichem uit Bladel. De weidemelk van eigen koeien verwerken we op onze boerderij tot handgemaakte zuivelproducten. We zijn trots op ons kleine familiebedrijf, want we hebben het hele proces, van koe tot toetjes, in eigen hand.

We laten de koeien van april tot en met oktober buiten grazen. ‘s Nachts en in de winter zorgen we voor een comfortabel onderkomen in de stal. Het voer voor de koeien is vrij van genetisch gemodificeerde bestanddelen. Wij vinden het welzijn van onze koeien erg belangrijk, dit zie je terug in de melkkwaliteit. Al meer dan 35 jaar produceren we eersteklas melk.

De ingrediënten die we niet van onze eigen boerderij kunnen halen, worden met de grootste zorg bij leveranciers ingekocht. We maken zoveel mogelijk gebruik van onbewerkte, gezonde en natuurlijke ingrediënten. We gebruiken bijvoorbeeld puur fruit en de koek voor de koekbodem wordt iedere week door de lokale bakker gemaakt. Daarnaast zijn al onze producten vrij van toevoegingen.

We maken onze producten alleen op bestelling, niet op een voorspelling. Dit zorgt voor zo min mogelijk verlies van waardevolle producten en grondstoffen. We werken alleen samen met afnemers die direct in contact staan met de consument, zodat de keten van koe tot de consument zo kort mogelijk is.