Home PageWaarom bestellen bij goei eete?

Waarom bestellen bij Goei Eete?

Via Goei Eete koop je lokaal en vers voedsel rechtstreeks van de boer. Dat is beter voor het milieu, beter voor de boer en beter voor jou. Alle producten zijn afkomstig van producenten binnen een straal van 20 km rond Tilburg. Een deel van het assortiment is biologisch. De boeren krijgen een eerlijke prijs, want de handel gaat direct van producent naar consument, zonder tussenhandel.

Iedere week kun je in de webwinkel je producten bestellen. Daarbij kun je kiezen uit groente, fruit, zuivel, vlees, kaas, eieren, kruiden, pasta, sap, muesli, tomatensaus, honing, jam – en dan is de lijst nog niet compleet. Je bestelt online, kiest een afhaalpunt, betaalt met iDeal en haalt enkele dagen later je krat op – wanneer het jou uitkomt (zelf een tas meenemen).

Bij Goei Eete zit je niet vast aan een pakket, abonnement of lidmaatschap. Er is geen minimum-afname en als je een week niet wilt bestellen, geen probleem. Ook af en toe bestellen is mogelijk. Voor je de eerste keer boodschappen gaat doen in de webwinkel maak je een account aan.
Meer over bestellen, betalen en afhalen lees je hier.

Goei Eete (een stichting) maakt geen winst en de organisatie draait op vrijwilligers. We rekenen een kleine marge om de logistiek (transport, verpakking) en de publiciteit te bekostigen. De rest (het grootste deel) van wat je betaalt gaat naar de boeren. Dat is in de supermarkt wel anders!

Samen lokaal en eerlijk voedsel kopen. Samen onze voedselketen veranderen. En daardoor ook nog superlekker eten. Daarom dus!

Bestellen kan iedere week van vrijdag 10.00 uur tot dinsdag 21.00 uur.

lokaalvoedsel

directe-handel

bewust-eten

eerlijke-prijs