Toont alle 3 resultaten

Logo Boerderij Dobbelhoeve

Boerderij Dobbelhoeve

Voorstellen
Verse melk direct van boerderij De Dobbelhoeve in Udenhout. Daar woont boer Guus, samen met zijn koeien. Boer Guus heeft een diverse club met dames op zijn boerderij rondlopen. In totaal heeft hij ruim 100 koeien van 4 verschillende rassen. Om ze goed uit elkaar te halen hebben ze allen een eigen familienaam gekregen. Zo kennen we: Atje, Aukje, Kitty, Moevchen & Cootje. Een mooi inclusieve club dames, met ieder een eigen karakter!

 

Duurzaamheid 

Boer Guus gelooft in de kracht van de natuur en koos er daarom voor om biologisch te boeren.
“We gebruiken geen kunstmest of gif. Op de boerderij is er veel aandacht besteed aan een natuurlijke weide – met kruidenrijk gras, bloemenranden en bomen. Om biodiversiteit te bevorderen zorg ik voor een kruidenrijk grasland, dat is goed voer voor de koeien en de grond, het zorgt voor meer biodiversiteit van planten en insecten.”

Trots op…

“Ik verwerk Mijn Melk direct op het erf van de boerderij aan de hand van een geavanceerde mini-zuivelfabriek. Hiermee stap ik uit de anonimiteit en verdwijnt Mijn Melk niet meer in de anonieme plas. Ik kan me weer onderscheiden én ik kan mijn verhaal kwijt.”

 

Uniek

De melk van De Dobbelhoeve is met veel zorg en aandacht gemaakt en komt direct van het boerenerf in Udenhout. “Mijn Melk is vaak al binnen een half uur verpakt. Kijk op de fles voor de datum waarop jouw melk verkregen is en proef het verschil met ‘gewone’ melk”. Melk met karakter. Voor echte melkliefhebbers!

 

 

Boerderij Dobbelhoeve

Molenhoefstraat 18
5071 RM Udenhout
013 511 15 86
info@walhoeve.nl