Zo werkt het

In 3 stappen jouw producten besteld

Kies (h)eerlijke streekproducten
Je bestelt wat je wilt, wanneer je wilt en hoeveel je wilt. Je zit niet vast aan een abonnement. Gemakkelijk en betrouwbaar via iDeal betalen

Bepaal jouw afhaalmoment
Er is altijd een afhaalplek bij jou in de buurt, wanneer het jou uitkomt. Je bestelling staat voor je klaar en kun je overladen in je boodschappentas. Ook kun je kiezen om te laten bezorgen, doe de postcode check en vul net voor het betalen de bezorgtijd in en de fietskoerier van Tour de ville komt langs.
Lekker en makelijk!

Genieten van goed lokaal eten
Met de verse lokale producten en de heerlijke recepten staat er voor je het weet een verrassend gerecht op tafel.

Veel gestelde vragen

Wat is Goei Eete

Een groeiende groep mensen die wekelijks samen boodschappen doet bij de boeren in de regio – maar dan via een webwinkel. Door gezamenlijk in te kopen krijgen de boeren een eerlijke prijs en voldoende afzet en de consument goed, lekker en lokaal eten op het bord. Rechtstreeks van de producent, zonder tussenhandel. Goei Eete faciliteert en beoogt geen winst.

Moet ik lid worden?

Nee. Geen lidmaatschap, geen abonnement, no strings attached. We kopen samen in bij de boeren in de regio, en net als bij gewone boodschappen is het aan jou wat, hoeveel, waar en wanneer je koopt.

Zit ik vast aan een pakket?

Nee. Je bestelt wat je wilt, wanneer je wilt, hoeveel je wilt.

Wie verdient er aan Goei Eete?

Niemand, iedereen – het is maar hoe je het bekijkt. De boeren krijgen een eerlijke prijs. Goei Eete rekent een marge om de logistieke kosten te betalen (o.a. personeel, diesel, kratten, onderhoud en publiciteitsmateriaal). Veel werk wordt gedaan door personeel van De Walhoeve. Als klant betaal je zo een goede prijs voor goed eten.

Hoe werkt het met statiegeld?

De lege flessen kun je inleveren bij de meeste afhaalpunten. Je krijgt het statiegeld dan meteen contant terug. een zuivel fles van de Kern is €0.50 cent, een sapfles groot van de 3 wilgen is € 0.25 cent en een klein sapflesje is € 0.10 cent, de rest is voor de glasbak.

Welke producten worden geleverd?

Alle verse seizoensproducten die je wekelijks nodig hebt, zoals aardappelen, groente, fruit, vlees en zuivel, en daarnaast wisselende producten in de categorie ‘overig’ (honing, tomatensaus, kruiden, sappen en andere dranken, enz.).

Waar zijn de afhaalpunten?

Je kunt je bestelling laten bezorgen bij een van de afhaalpunten. alle afhaalpunten vind je hier , Binnenkort gaan we ook thuisbezorgen in de regio Tilburg.

Wat is de minimale afname?

Er is nog geen minimale afname. De kosten (en moeite) zijn voor ons wel lager als je een redelijk aantal producten tegelijk bestelt.

Mag ik af en toe wat bestellen?

Ja, dat mag. Wel hopen we een vaste relatie met je op te bouwen, zodat het een gewoonte wordt om regelmatig producten van Goei Eete te gebruiken. Dat geeft ons een stevigere basis om je op de juiste manier van dienst te kunnen zijn.

Onze kernwaarden

Lokaal voedsel
Goei Eete is milieuvriendelijk en efficiënt. Onze producten komen van boeren uit de regio en leggen daardoor minder kilometers af voordat het op je bord komt.

Bewust eten
Goei Eete is weten wat je eet. Lokale seizoensproducten worden met aandacht voor mens, dier en milieu geproduceerd.

Eerlijke prijs
Goei Eete is goed voor boer en consument. Door rechtstreeks te kopen van de boer en de kosten laag te houden, koop je producten voor een eerlijke prijs.

Directe handel
Goei Eete is bouwen aan een directe relatie met de boer. Betrokken en gepassioneerde vakmensen, die trots zijn op hun bedrijf en product.