Toont alle 5 resultaten

Logo De Drie Wilgen

De Drie Wilgen

Voorstellen
Wij zijn Jan Hellemans, Ann, Emma, Marthe, gespecialiseerd in de productie en distributie van biologische sappen en andere ecologische dranken.

De Drie Wilgen ontstond in de jaren 80: We hebben dus een jarenlange traditie en grote passie voor ons werk en liefde voor onze producten. Daarnaast produceren we ook appelpuree, krieken op sap, appelstroop, appel-perenstroop en onze heerlijke vlierbloesemsiroop.

Jan Sap   

Bezieler en oprichter van De Drie Wilgen is Jan Hellemans. Jan maakt en verkoopt al appelsap van toen hij nog een kleine jongen was. De appels uit de boomgaard van zijn grootvader verkocht hij door een bordje aan de straat te zetten. Van de overschotten maakte hij in de garage van zijn ouders appelsap. Omdat hij reeds zijn hele leven appelsap maakt, kreeg hij in de loop der jaren de passende bijnaam Jan Sap. De meeste mensen kennen hem eerder onder deze bijnaam dan onder zijn echte naam.

Duurzaamheid

Op ons magazijn liggen zonnepanelen om onze elektriciteitsbehoefte te dekken (heftruck, licht, enz..)

 

Vergroening

Het fruit van ons sap komt van biologische fruitteeltbedrijven, die zoveel als mogelijk een natuurlijke teelt opzetten, zonder schadelijke pesticiden en kunstmeststoffen. 

 

Trots op...
35 Soorten sapsmaken in statiegeldflessen!

We hebben zelfs 25 smaken in kleine flesjes van 20cl, speciaal ook voor de horeca!

 

Je vindt ons ook…

We leveren aan horecazaken, drankenhandels, natuurvoedingswinkels en evenementen in heel België en soms ook in Nederland. We werken samen met Natuurpunt (de Belgische Natuurmonumenten), en 2% van de omzet gaat naar deze organisatie voor de aankoop van nieuwe natuurgebieden.

 

 

De Drie Wilgen

Bist 1
2560  Mijlen (België)
+32(0)3 411 1051
info@walhoeve.nl