Toont alle 5 resultaten

Logo De Laarhoeve

De Laarhoeve

Voorstellen

De Laarhoeve is niet zomaar een boerderij. Familiebedrijf De Laarhoeve van Judy en John, en hun 2 dochters, is een zorgboerderij in het dorp Diessen. HIer kunnen mensen die door hun beperking op de reguliere arbeidsmarkt niet terecht kunnen, op eigen niveau, leren en werken. 

Duurzaamheid
Onze boerderij is gelegen op een 4 ha groot terrein, aan de rand van een klein dorp en grenzend aan natuurgebied. Vijf dagen in de week werken wij in de keuken en op het land. We verwerken groente en fruit van regionale telers en boeren tot lekkere, ambachtelijk streekproducten waaraan geen geur-, kleur- of smaakstoffen worden toegevoegd. We maken onder andere (pasta)sauzen, compotes en vele soorten jammen volgens grootmoeders recept waarbij we meegaan met de seizoenen.

Vergroening

Ook producten waarvan de vorm of kleur niet helemaal goed is, verwerken wij zodat we voorkomen dat waardevolle grondstoffen vernietigd worden. 

Trots op..

Wij zorgen voor de mensen. De mensen zorgen voor onze producten. 


Uniek

We doen het meeste werk met de hand, van kersen pitten, peren schillen tot aardbeien doppen. De Laarhoeve is een unieke plek waar alles met zorg wordt bereid! 

 

De Laarhoeve

Laarstraat 16
5087 BG Diessen
013 504 4744
administratie@delaarhoeve.nl