Enig resultaat

Logo Kaasboerderij Mathijssen

Kaasboerderij Mathijssen

Voorstellen

Wij zijn Joris en Mascha van Kaasboerderij Mathijssen. Sinds 1978 worden er dagelijks 200 koeien gemolken en elke dag maken we héle lekkere kaas op de boerderij.

Duurzaamheid

Onze koestal voldoet aan de hoge normen van de Maatlat Duurzame Veehouderij, maïs wordt regionaal geteeld en de mest van de koeien regionaal afgezet. De waardevolle kaaswei wordt door een lokale varkenshouderij gebruikt.

 

Vergroening

Ongedierte wordt op een natuurlijke manier bestreden.

Trots op..

We hebben een transparante cultuur en indeling van onze boerderij waardoor burgers makkelijk tot informatie kunnen komen en werken graag voor de lange termijn met mensen en bedrijven.

We kunnen onze weides openstellen voor onze koeien, met certificering. Ook hebben we een HACCP-light etiket inzake voedselveiligheid. En…tsja het ‘geheim van de smid’, veel liefde voor onze kaas en boter:)

Uniek

Door jarenlange ervaring en specialistische kennis van vakmensen hebben we onze kaasmakerij mogen uitbouwen met specialistische kaassoorten. De pure room wordt zo zuiver gewonnen dat verhitting niet nodig is en al het goede behouden blijft in de BoerenRoomboter.

Je komt ons ook tegen bij….

Door onze transparante opstelling is op onze boerderij iedereen welkom om een stukje kaas te komen kopen, als je er bent. Gebruik wel even de intercom!

 

Kaasboerderij Mathijssen

Waalwijkseweg 16
5071 RK Udenhout
013-5111534
info@walhoeve.nl