Enig resultaat

Logo Lekker'nei

Lekker'nei

Voorstellen

Harrie Beekmans en Jan van Baast hebben samen 15 jaar geleden de Coöperatie Heibloem Eieren opgericht om samen rechtstreeks kakelverse scharreleieren te verkopen aan consumenten. Wij hebben samen 200.000 kippen en die hebben we alleen voor de eieren. 

 

Duurzaamheid

Wij hebben zonnepanelen en de verlichting in de stallen bestaat uit Ledverlichting. Verder komt ongeveer 40% van alle grondstoffen die in het kippenvoer zitten uit de regio. Dit zijn tarwe, gerst en eierschalen (kalkbron, tevens een kringloop). Verder wordt de kippenmest energiezuinig snel gedroogd (met ventilatielucht), wat de NH3- en stofuitstoot beperkt. Hiermee creëren we een waardevolle grondstof.

 

Vergroening

Wij hebben rondom de stallen erfbeplanting aangebracht.

 

Trots op..

Wij hebben 1 ster van de dierenbescherming. Doordat wij op het pluimveebedrijf direct inpakken voor de consument, zijn onze eieren kakelvers als ze bij de klant aankomen. Wij zijn daar ook heel transparant over door de legdatum op de verpakking te zetten.

Je komt ons ook tegen bij….

Op koningsdag zijn we altijd van de partij geweest bij de grote picknick in Spoordonk. Verder sponsoren wij de twee sportclubs die Spoordonk heeft (voetbal en korfbal). We hebben ook een eierautomaat, waar de mensen uit de regio eieren kunnen kopen.

 

 

Lekker'nei

Spoordonkseweg 144a
5688 SR Oirschot
0499 - 577 169 / 06 – 515 21 250
info@lekkernei.eu