Toont alle 17 resultaten

Logo Smaak van Hier BV

Smaak van Hier BV

Voorstellen

De Smaak van Hier is een samenwerking tussen gepassioneerde lokale boeren, die zelf de beste zuivelproducten als yoghurt en kwark produceren, met melk van de eigen melkveehouderij. Ambachtelijk bij jou in de streek geproduceerd met minimale bewerkingen, zodat je weet wat je eet en smaken behouden blijven. We garanderen de beste kwaliteit. Met een eerlijke prijs voor de boer en aandacht voor de dieren, natuur en landschap. Goed voor de wereld en voor jou.

 

Duurzaamheid

Al ‘onze’ boeren hebben hun eigen kracht. Zo loopt een deel van de koeien in een vrijloopstal; hier zijn geen ligboxen aanwezig en kunnen de koeien zelf gaan liggen waar ze willen. Hierdoor hebben de koeien alle vrijheid om hun natuurlijke gedrag te vertonen. Ook is er extra aandacht voor de natuur en komt het fruit dat in de zuivelproducten wordt gebruikt uit Nederland.

 

Vergroening

Ons motto is ‘De kracht van de natuur gebruiken in het management van je bedrijf’. Er is aandacht voor de natuur door rekening te houden met de weidevogels en klein wild. Daarnaast worden aan de rand van een deel van de akkers en weilanden ook bloemenranden gezaaid ten behoeve van de biodiversiteit op het land.

 

Trots op..

We zijn erg trots op de samenwerking tussen onze boeren én trots dat we hen een eerlijke prijs kunnen betalen voor hun product. Wij geloven erin dat de voedselketen georganiseerd kan worden zonder uitputting van aarde, mens en dier.

 

Uniek

In onze zuivelproducten zit écht al het goede wat de koe ons geeft. Dus zo min mogelijk bewerkingen en toevoegingen voor een zo (h)eerlijk mogelijk product!

 

Je komt ons ook tegen bij….

We hebben een samenwerking met verschillende lokale kinderdagverblijven. Onze producten zijn te vinden bij lokale winkels die bewuste keuzes maken in hun assortiment en onze ‘derving’ vindt een goed eindstation via Too Good To Go!

 

Smaak van Hier BV

Hoog Heukelom 11
5059 AD Heukelom
06-22477675, 06-27360361
info@desmaakvanhier.nl