Toont alle 7 resultaten

Logo TerraVie

TerraVie

Voorstellen

Bart heeft in 2006 TerraVie opgericht. Hanneke begon op haar 13e in de vakantie met rode bessen plukken en is nooit meer weggegaan. Sinds 1 januari 2020 zijn Bart & Hanneke beide eigenaar van het bedrijf. 

Duurzaamheid

Wij telen biologisch, twee belangrijke pijlers daarin zijn; geen chemische bestrijdingsmiddelen en geen kunstmest. 

Vergroening

Omdat onze gewassen te beschermen tegen ziekten en plagen werken wij maar al te graag samen met de natuur. We gebruiken een op maat gemaakte compost, nemen iedere week bladmonsters en zetten natuurlijke vijanden uit. Daarnaast staat er rondom ons perceel een heg die 10 maanden per jaar in bloei staat, extra aantrekkelijk voor onder andere vogels, bijen en andere insecten.

 

Trots op..

Onze samenwerking. Het is toch een combinatie die zelden voorkomt in de land- en tuinbouw. Daarnaast zijn we enorm trots op onze producten van eigen bodem met kwaliteit van de bovenste plank die gedeeltelijk verkocht worden in onze boerderijwinkel. En we zijn SKAL gecertificeerd: biologisch dus.

 

Uniek

TerraVie staat voor ‘levende bodem’. Wij maken bewuste keuzes betreft de rassen voor ons fruit als voor onze koeien. Rassen die minder gevoelig zijn voor ziekten (en plagen) en met uitmuntende smaak. De biologische aardbeien, rode bessen en kersen die bij ons groeien zijn hierdoor échte gezonde, lekkere vitaminebommetjes.

Wat we ook doen

Aanbieden van een bijbaantje aan lokale schooljeugd, op die manier maken jongeren kennis met de land- en tuinbouw. Enkele scholieren kiezen er dan ook voor om in die richting te gaan studeren, daar is Hanneke 1 van.

TerraVie

Loonse Molenstraat 35
5175 PS Loon op Zand
0625505008
info@terravie.nl