Toont alle 2 resultaten

Logo Tomatenkwekerij Smulders

Tomatenkwekerij Smulders

Voorstellen

Wij zijn Corné en Wilma Smulders. Ons bedrijf vindt zijn oorsprong in Middelbeers, waar de ouders van Corné een vollegrondsgroentebedrijf begonnen zijn, met daarbij in 1964 de eerste kassen. Vanaf 1984 heeft Corné tomaten geteeld, eerst in maatschap met zijn ouders later met zijn vrouw. Vanaf 2001 telen we in Spoordonk.

 

Duurzaamheid

We hebben zonnepanelen op de schuur en werken met een warmtekrachtcentrale. Zo’n centrale gebruikt aardgas, niet alleen om kassen te verwarmen, maar ook om elektriciteit op te wekken.

 

Vergroening

We zijn bezig om een insectenhotel en bloemakkers te plaatsen.

 

Trots op..

We hebben een Global Gapp certificering en leveren ook tomaten een de AH, waarvoor we een eigen certificering hebben: beter voor de natuur.

We bestrijden ziekten en plagen die in de kas voorkomen zoveel mogelijk op een biologische manier. Door oplettend personeel en inzet van sluipwespen, roofwantsen en roofmijten kunnen we een biologisch evenwicht creëren.

 

Uniek

Onze snijtomaat is uniek en kenmerkt zich door veel vruchtvlees en weinig vocht, hierdoor is hij uitermate geschikt voor op een broodje, salade of mee te koken in b.v. de oven. Opvallend is dat deze tomaat, ondanks het lagere vochtgehalte, zijn friszoete tomatensmaak behouden heeft.

 

Je komt ons ook tegen bij….

Langs de lijn bij de Beerse Boys in Middelbeers staat een bord van ons.

Tomatenkwekerij Smulders

Mousten 2a
5688 JB Oirschot
+31(0)6 29383365
info@snijtomaat.nl