Veel gestelde vragen

Wat is Goei Eete

Een groeiende groep mensen die wekelijks samen boodschappen doet bij de boeren in de regio – maar dan via een webwinkel. Door gezamenlijk in te kopen krijgen de boeren een eerlijke prijs en voldoende afzet en wij goed, lekker en lokaal eten op ons bord. Rechtstreeks van de producent, zonder tussenhandel. Goei Eete faceliteerd en beoogd geen winst.

Moet ik lid worden?

Nee. Geen lidmaatschap, geen abonnement, no strings attached. We kopen samen in bij de boeren in de regio, en net als bij gewone boodschappen is het aan jou wat, hoeveel, waar en wanneer je koopt.

Zit ik vast aan een pakket?

Nee. Je bestelt wat je wilt, wanneer je wilt, hoeveel je wilt.

 
Wie verdient er aan Goei Eete?

Niemand, iedereen – het is maar hoe je het bekijkt. De boeren krijgen een eerlijke prijs. Goei Eete rekent een marge om de logistieke kosten te betalen (o.a. personeel, diesel, kratten, onderhoud en publiciteitsmateriaal). Veel werk wordt gedaan door personeel vd walhoeve. Als klant betaal je zo een goede prijs voor goed eten.

Hoe werkt het met statiegeld?

De lege flessen kun je inleveren bij de meeste afhaalpunten. Je krijgt het statiegeld dan meteen contant terug. een zuivel fles vd kern is €0.50 cent, een sapfles groot vd 3 wilgen is € 0.25 cent en een klein sapflesje is € 0.10 cent, de rest is voor de glasbak.

 
Welke producten worden geleverd?

Alle verse seizoensproducten die je wekelijks nodig hebt, zoals aardappelen, groente, fruit, vlees en zuivel, en daarnaast wisselende producten in de categorie ‘overig’ (honing, tomatensaus, kruiden, sappen en andere dranken, enz.).

Waar zijn de afhaalpunten?

Je kunt je bestelling laten bezorgen bij een van de afhaalpunten. alle afhaalpunten vind je hier , Binnenkort gaan we ook thuisbezorgen in de regio Tilburg.

Wat is de minimale afname?

Er is nog geen minimale afname. De kosten (en moeite) zijn voor ons wel lager als je een redelijk aantal producten tegelijk bestelt. Als het gemiddeld order bedrag lager word dan € 30 euro dan kost het geld. Als we het gemiddeld order bedrag structureel richting de € 50 euro kunnen krijgen dan kan de marge naar beneden en worden de producten voor u goedkoper. 

 
Mag ik af en toe wat bestellen?

Ja, dat mag. Wel hopen we een vaste relatie met je op te bouwen, zodat het een gewoonte wordt om regelmatig producten van Goei Eete te gebruiken. Dat geeft ons een stevigere basis om u op de juiste manier van dienst te kunnen zijn.

Hoe werkt “Kratje Goei Eete”?

Een “kratje Goei Eete” is geen afzonderlijke krat, maar een samengestelde bestelling. Die bestelling bestaat dan producten die bijvoorbeeld horen bij 1 of 2 meegeleverde recepten. Deze producten worden gewoon samen met je andere bestelde artikelen ingepakt.
Naast deze receptenkratjes willen we ook andere “kratjes” gaan aanbieden, zoals bijvoorbeeld een “fruitkratje” of een “groentenkratje”

Tot wanneer kan ik bestellen voor een levering in dezelfde week?

Dinsdag om 23:00u draaien we alle bestellingen uit en sturen we de bestellijsten naar de boeren. Die bestellingen worden dezelfde week afgeleverd. Bestellingen die later komen, bijv. op woensdag, gaan door naar de volgende week.

Foutje in je bestelling?

Het klopt dat er af en toe een foutje wordt gemaakt, soms door de inpakploeg of dat een leverancier niet goed geteld heeft.

Als we er zelf achter komen sturen we een e-mail met een kortingscode zodat u bij een volgende bestelling het bedrag kunt inwisselen.

We hopen dat als u iets mist, of dat er iets beschadigd is of niet aan uw verwachting voldoet dat we dan een mailtje krijgen zodat we een kortingscode kunnen sturen.

Dus we horen graag wat er fout is gegaan zodat we u een code kunnen sturen.

Staat je vraag er niet tussen?

Neem dan contact met ons op. We helpen je graag!


NEEM CONTACT MET ONS OP